DRAGONFLY PRODUCTION - KALASTUSVIDEO HAUKIAHAMUAMASSA

Dragonfly Erävideotin kalastusvideo HAUKIA HAMUAMASSA.

Heittokalastusta hauet ja ahvenet mielessä kesäisenä iltana. Kuinka kala syö ja mikä on illan vieheväri?

Seuraavia videoita julkaistaan, kun Dragonfly Erävideotin uusi videosarja metsästyksestä alkaa Peurajahtia Salon Takamailla 2 – videon julkaisulla 1 elokuuta 2016. Kyseinen metsästysvideosarja tulee olemaan 8 videon mittainen.

Ja ei muuta kuin kommenttia ja palautetta rohkeasti tulemaan! Muista myös tilata YouTube kanavamme, jotta pysyt uusista videoista tietoisena-> http://youtube.com/dflyproduction

Löydymme myös somesta:
– Kanavamme YouTubessa http://youtube.com/dflyproduction, mistä löydät kaikki julkiset videomme, sekä voit kommentoida videoitamme ja tilata kanavamme.

– Facebookista http://facebook.com/productsdragonfly. Tykkäämällä Facebook -sivustamme pysyt näppärästi kärryillä meidän jutuista. Ilmoitamme Fbsivuillamme uusista videoista, jutuista, sekä lisäämme kuvia reissuiltamme.

– Instagramista @dragonflyeravideot (http://instagram.com/dragonflyeravideot) löydät puolestaan mahtavia erähenkisiä kuvia. Mukana myös lyhkäsiä vidoita ja sellaista materiaalia mitä et muualta näe. Sinne siis ja seuraamaan.

Mukana matkassa tottakai uusi vanhan ajan eräfoorumi osoitteessa http://erakeskustelut.com. Aihealueena eräharrastus, metsästys, kalastus, valo – ja videokuvaus, retkeily ja vaellus. Mikäli kiinnostuit, käy katsomassa, rekisteröidy ja anna osa itseäsi tekstin muodossa keskustelupalstalle.

Hyviä katseluhetkiä tämän kalastusvideon parissa!

 

Kommentoi: