kyyhky3Kesän kyyhkyjenruokinnan väliin jättämisen myötä minun kyyhkynmetsästykset vakiopaikoilla jäivät tältä syksyä kokematta. Kyyhkynmetsästyksen mahtavuutta pääsin kuitenkin nauttimaan yhden lauantaipäivän verran, kun pääsin kyyhkyjä jahtaavan porukan mukaan metsälle. Tällä kertaa kuitenkin seurasin jahtia kameroiden takaa, tallentaen kyyhkynmetsästyksen ikimuistoisia hetkiä videolle.

Sain edellisellä viikolla hakea postista Praktica SC1  actionkameran sopivasti tallentamaan tämän kertaista jahtia. Practica oli tämän metsästyspäivän jälkeen positiivinen yllätys; kuvalaatu on hyvää luokkaa, akku näytti kestävän hyvin ja videokuvakin on laajakulmainen. Otoksia tallensi Praktican lisäksi myös haulikon piipussa kiinni  ollut BulletHD, sekä Canon Legria videokamera.

Kesän ruokinnat olivat näköjään tuottaneet tulosta, eikä armoton ohrien kantaminen ollut näköjään mennyt hukkaan. Kyyhkyjä oli lennossa aamun aikana hyvin ja kolmen metsästäjän toimesta jokunen kyyhky päätyi myös saaliiksi. Aamun sää oli auringon ensimmäisiin kajastuksiin asti kirkas, mutta myöhemmin taivas meni pilveen ja usva nousi hakkuuaukon reunoille.

Loppuun on vielä pakko sanoa, että vaikka haulikon sijaan kädessä olikin videokamera, oli yhtälailla mahtavaa olla kyyhkyjahdissa. Tälläisiä metsästyskuvauksia voisi useamminkin alkaa toteuttamaan, mahtavaa puuhaa.

Tässä muutamia kuvakaappauksia videoista. Myöhemmin tulee sitten näytille videotakin.

kyyhky12 kyyhky11 kyyhky10 kyyhky9 kyyhky8 kyyhky7 kyyhky6 kyyhky4kyyhky2 kyyhky1

kyyhky13

Kommentoi:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *