Dragonfly Erävideotin tarjoama jahtituokio ruudun äärellä osa 1/8; Peurajahtia Salon Takamailla. Hyviä katseluhetkiä! Kommenttia ja palautetta myös rohkeasti tulemaan! Muista myös tilata kanavamme, jotta pysyt uusista videoista tietoisena.

Seuraava jahtituokio -video (2/8) julkaistaan 16.10.2016, milloin pääsemmekin jo tammikuisena päivänä ”kultakurkun” jäljille.

Ja ei muuta kuin kommenttia ja palautetta rohkeasti tulemaan! Muista myös tilata YouTube kanavamme, jotta pysyt uusista videoista tietoisena-> http://youtube.com/dflyproduction

Löydymme myös somesta:
– Kanavamme YouTubessa http://youtube.com/dflyproduction, mistä löydät kaikki julkiset videomme, sekä voit kommentoida videoitamme ja tilata kanavamme.

– Facebookista http://facebook.com/productsdragonfly. Tykkäämällä Facebook -sivustamme pysyt näppärästi kärryillä meidän jutuista. Ilmoitamme Fbsivuillamme uusista videoista, jutuista, sekä lisäämme kuvia reissuiltamme.

– Instagramista @dragonflyeravideot (http://instagram.com/dragonflyeravideot) löydät puolestaan mahtavia erähenkisiä kuvia. Mukana myös lyhkäsiä vidoita ja sellaista materiaalia mitä et muualta näe. Sinne siis ja seuraamaan.

Mukana matkassa tottakai uusi vanhan ajan eräfoorumi osoitteessa http://erakeskustelut.com.  Aihealueena eräharrastus, metsästys, kalastus, valo – ja videokuvaus, retkeily ja vaellus. Mikäli kiinnostuit, käy katsomassa, rekisteröidy ja anna osa itseäsi tekstin muodossa keskustelupalstalle.

Hyviä katseluhetkiä tämän kalastusvideon parissa!

 

 

Kommentoi: