Kävästiin taas perinteisesti jahtaamassa peuroja eteläsuomessa ja nyt onkin vuorossa 3:s tarina Salon takamailta. Tällä kertaa ennätyspitkä video on jaettuna kahteen (2) osaan ja tässä olisi tarinan toinen puolisko (2/2).

 

Ensimmäiseen osaan pääset seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=gQVW80uwBBY&t=25s

Kommenttia ja palautetta myös rohkeasti tulemaan! Muista myös tilata kanavamme,jotta pysyt uusista videoista tietoisena.

Seuraava jahtituokio -video julkaistaan 01.05.2017. Keksitään sinne jotakin materiaalia. Tällä hetkellä on muutes 960 tilaajaa kanavallamme, joten kun tonttu menee rikki, niin julkaisemme sellaisen tyhjänpyytäjien viikonloppu videon. Hieman erinlaista materiaalia luvassa. Joten jos et ole tilannut vielä kanavaamme, tee se heti pikimmiten! 🙂

Löydymme myös somesta:
– Kotisivumme osoitteessa http://dragonflyeravideot.fi, mistä löydät kaikki videomme, blogin täynnä mielenkiintoisia juttuja, tietoa meistä ja siitä mitä me voimme tarjota. Olemme myös hiljattain lisänneet sivuillemma extarvideoita mitä ei muualta voi katsoa!

– Facebookista http://facebook.com/dragonflyeravideot. Tykkäämällä Facebook -sivustamme pysyt näppärästi kärryillä meidän jutuista. Ilmoitamme Fb-sivuillamme uusista videoista, jutuista, sekä lisäämme kuvia reissuiltamme.

– Instagramista @dragonflyeravideot (http://instagram.com/dragonflyeravideot) löydät puolestaan mahtavia erähenkisiä kuvia. Mukana myös lyhkäsiä vidoita ja sellaista materiaalia mitä et muualta näe. Sinne siis ja seuraamaan.

Kommentoi: