Dragonfly ’Dfly’ Production tarjoaa aitoja jahtivideoita metsästysmailta & kalavesiltä! Kaikki videot ovat nähtävillä ilmaiseksi Dflyn Youtube -kanavalla, mutta nyt on myös tällä sivulla luettavissa historiaa ja tietoa Dragonfly Erävideotista ja sen alkutaipaleesta!

 

Historia:

Dragonfly Erävideot perustettiin kesällä 2014 Pasin ja Allanin toimesta. Tarkoituksena on kuvata erähenkistä materiaalia kalavesiltä ja metsästysmailta. Videokuvauksesta kiinostuneita eräihmisiä kun olemme.

Tavoitteenamme on tehdä videoista katsojaläheisiä ja aidoista tilanteista koostuvia pätkiä, minne sekaan päätyy myös ohilaukaukset ja epäonnistumiset.

Dragonfly Erävideot nimi tulee sudenkorennosta, sen mahtavan ulkomuodon -ja lentämisen mukaan. Mikä sen mahtavempaa, kuin kesällä kalastaessa seurata lähellä lentävää sudenkorentoa. Nimen valinnan viimeinen niitti oli huumorilla ajateltuna ”ei se meidänkään Dragonfly ole sen pitempi eläjä, kuin oikeatkaan sudenkorennot”, viitaten sudenkorentojen lyhyeen elinikään.

Dragonfly Erävideotin ensimmäinen kuvaus-syksy käynnistyi kyyhkyjahdista, minkä jälkeen videomateriaalia on kertynyt kanalinnustuksesta, kaurisjahdista ja ketunmetsästyksestä. Syksyn aikana kuvatuista materiaaleista julkaistiin videot nähtäville Dflyn Youtube kanavalle. Noin reilun kymmenen (10) minuutin mittaisia videoita julkaistiin lopulta vuoden 2015 tammikuusta lähtien yhdeksän kappaletta.

Tämä yhdeksän videon mittainen sarja kulkee nimellä ’Menneen syksyn tapahtumia’. Kaikki julkaistut videot ovat nähtävillä Dragonfly Erävideotin youtubekanavalla. Syksyllä 2015 puolestaan näytettiin kanavalla lyhytelokuvat ’Peurajahtia Salon Takamailla’ ja ’Masset Tähtäimessä’.

Keväällä 2016 Dragonfly Erävideot julkaisi ensimmäisen luontovideon Hossan Karhut. Video toteutettiin yhteistyössä Suomussalmella sijaitsevan Hossan Karhut kuvauskoju-palvelun kanssa.

Jäsenet:

 

Kaiken takana on neljä intohimoista metsästäjää koillismaalta. Kaikista jäsenistä nyt luettavissa esittely kuinka kauan he ovat harrastaneet metsästystä ja mikä on kenenkin mielupuuhaa. Katso TÄSTÄ lisää ja tutustu Dflyn taustalla olevaan porukkaan!

Tulevaisuus:

Dragonfly Erävideotin kuvaukset jatkuvat myös tulevaisuudessa metsästyksen ja kalastuksen parissa. Tavoitteena on myös vallata jäämeri ja pohjoisen tunturit kuvausvälineiden kanssa.

Dragonfly Erävideotin videoita tulee tulevaisuudessa omalla tyylillä metsästysmailta ja kalavesiltä!

Sosiaalinen media:

Dfly Production on valloittanut myös sosiaalista mediaa. Meidät löytää Facebook, Instagramista (@dragonflyeravideot) ja tietenkin Youtubesta.

Yhteistyö:

Dfly Production tekee myös mielellään yhteistyötä mm. mainosten muodossa. Lisää tietoa yhteistyöstä Dflyn kanssa löytyy ’Yrityksille’ -sivulta. Yhteystiedot löytyvät puolestaan ’Yhteystiedot’ -sivulta. Yhteyden ottaminen palautteen muodossa on myös sallittua.

Päivitetty 17.3.2017