Dragonfly Erävideot aloittaa elokuussa 2016 uuden videosarjan julkaisemisen. Uusi videosarja sisältää kahdeksan (8) 12-15 minuutin mittaista videota metsästyksestä. Kaikki kahdeksan videota julkaistaan Dragonfly Erävideotin eräkanavalle YouTubeen vuoden sisään ensimmäisen jakson julkaisemisen jälkeen.

Uudessa videosarjassa näemme entistä panostetumpia videoita, kuitenkin sellaisella toteutuksella, että videon aitous ei kärsi. Videoista pyrititään tekemäänsaman tyylisiä, kuin aiemmatkin Dragonfly Erävideotin videot. Lisättynä pienillä uusilla mausteilla ja tietysti entistä ehompana.

Videosarja päästään aloittamaan tammikuun tunnelmissa, kun avausjaksossa nähdään jatkoa suositulle Peurajahtia Salon Takamailla -videolle. Heti alkuun pukkaa lisää esimakua tulevasta talvesta, kun syyskuun puolella sarjan toisessa jaksossa päädytään näädän jäljille metrisessä lumihangessa. Videosarjan videoita kuvataan syksyn 2016 aikana mahdollisimman monipuolisesti.

Peurajahti Salon Takamailla
Suosittu Peurajahtia Salon Takamailla -video saa jatkoa uudella videosarjalla.

Dragonfly Erävideot on saanut paljon kyselyitä mistä metsästysmuodosta tulee videoita milloinkin ja nyt on katsojilla mahdollisuus vaikuttaa asiaan. Uusia videoehdotuksia ja ideoita otamme vastaan. Myös kaikki mahdolliset tarjoukset ja kutsut uusille metsästysmaille otetaan huomioon ja toteutetaan mikäli vain on mahdollista. Kaikki ideat voit kirjoitella sähköpostiin dflyproduction[at]gmail.com tai viestillä Facebookissamme.

Videosarjan kahdeksaan (8) videoon on tarjolla mainospaikkoja videon alkuun. Mikäli haet näkyvyyttä, Dragonfly Erävideot tarjoaa sitä erävideoillamme. Tavoitamme tällä hetkellä nousujohteisesti uusia katsojia ja katselukertoja. Keskimäärin vuoden 2016 aikana videoitamme katsotaan yhteensä 7500 kertaa. Uuden videosarjan arvioidut katsojamäärät ensimmäisen vuoden aikana julkaisusta on 50 000. Yhden videon arvioitu katselumäärä on 6000.

yoouy7utfu6g8klju7y9o
Esimerkkikuva mainoksesta videoilla.

Luvut ovat arvioitu edellisen 9 -osaisen videosarjan ”Menneen Syksyn Tapahtumia” katselijamääriin Google analytics:issä. Luvut ovat arvioitu niin, että ne luvattavissa uudelle videosarjalle.

 

 

Mainokset esitetään jokaisen videon alussa. Mainos voi olla kuva -tai videomainos.

Otamme myös videolle erävarusteet -ja tarvikkeet näytille ja testiin. Käytämme testaukseen tarpeeksi aikaa ja arvioimme omien kokemuksien kautta tuotteen hyvät ja mahdolliset huonot puolet. Lisää mainostajalle suunnattua tekstiä löytyy ”Mainostajalle” -sivulta.

Mieti etukäteen minkälaisen mainokset haluat. Mikä on mainoksesi pituus ja kuinka monessa videossa haluat mainoksesi näkyvän. Ota yhteyttä sähköpostiin ja toteutetaan yhdessä paras mahdollinen mainos sopu hintaan.

 

 

Kommentoi:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *