Mainostaja, OLETKO KIINNOSTUNUT YHTEISTYÖSTÄ DRAGONFLY PRODUCTIONIN KANSSA?

Dragonfly Erävideot on kiinnostunut tekemään monenkaltaista yhteistyötä yritysten ja erinlaisten toimijoiden kanssa. Pystymme tarjoamaan yrityksellenne/toiminnalle näkyvyyttä mainosten ja bannerien muodossa. Alle on listattu muutamia vaihtoehtoja. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta.

Mediatiedot

Dragonfly Erävideotin tarjoamat erävideot ’Metsästysmailta & Kalavesiltä’ keräävät katselukertoja hyvään tahtiin. Dragonfly Erävideotinin videot keräävät ympäri suomea ihmisiä, jotka ovat luonnonläheisiä, ovat kiinnostuneita metsästyksestä, kalastuksesta ja eräretkeilystä. Katselijoista 89% on suomen alueelta, joista 88% on miehiä ja 12% naisia.

Dragonfly Erävideotin videokanavan videoita katsotaan kuukausittain yli 9000 katselukertaa (1). Dragonfly Erävideotin kanavalla on yli 950 vakituista tilaajaa (2).

Katsojakunta on miesvoittoista. Naisten osuus katsojista on hieman yli 12%. Ylivoimaisesti suurin osa katsojista on 25-34 vuotiaita (30,2%). Toiseksi suurin ikähaarukka on 35-44 vuotiaat (16,1%)

Mainostamalla Dragonfly Erävideotin videoilla tai tekemällä yhteistyötä Dragonfly Erävideotin kanssa tavoitat kattavan määrän eräihmisiä. Tervetuloa yhteistyökumppaniksi!

(1 Google Analytics 3/2017

(2  Dragonfly Erävideotin tilaajat 3/2017

PÄÄYHTEISTYÖ-KUMPPANIKSI?

Olemme kiinnostuneet yhdestä pääyhteistyö-kumppanista. Pääyhteistyö-kumppaniksi sopii parhaiten eräalan tuotteiden kanssa tekemisissä oleva yritys.

Tuomme yritystänne esille videoillamme, esittelemällä sovitusti tuotteitanne, mainoksilla, bannereilla jne. Vastineeksi haluamme tuotteitanne videoille sopuhintaan, sekä esimerkiksi markkinoille tulevia tuotteita ennalta testiin. Pääyhteistyö-kumppani saa etuoikeutetusti mainoksen videoillemme, nettisivuillemme ja sosiaalisen median tietoihin.

Yhteistyön pituudeksi voidaan sopia video, vuosi -tai katsojamäärä-kohtainen aika.

MAINOKSESI VIDEOILLEMME

Tarjoamme jokaiselle videollemme mainospaikkoja. Mainokset sijoittuvat pääasiassa videon alkuun, mutta on myös sopimuskohtaisesti mahdollisuus näyttää videon keskivaiheilla. Mainos voi olla kuva -tai videotiedosto.

Videot näkyvät Dflyn youtube-kanavalla ja nettisivuilla. Videot ovat pysyviä, ja katsojämäärät jatkuvasti kasvavia. Dflyn videoita katsotaan tuhansia kertoja jo ensimmäisten kuukausien aikana julkaisusta.

Mainoksen pituuden kestot ovat neuvoteltavissa. Kuva-muodossa olevan mainoksen suosituspituus on 4 sekuntia.

Dragonfly Erävideotin videot keräsivät ensimmäisen vuoden aikana 60 000 katselukertaa. Tällä hetkellä (3/2017) viimeisen vuoden aikana katselukertoja on kertynyt yli 97 000.

BANNERISI NETTISIVUILLEMME

Tarjoamme nettisivuillamme
mainospaikkaa bannerillesi sivun ylälaidasta näkyvältä paikalta. Bannerin suositeltu koko on 200px x 45px. Mainoskuvan voi lähettää myös suuremmassa koossa, me muutamme kuvasi oikeaan kokoon puolestasi.

Yhteistyökumppanit saavat bannerin nettisivuillemme automaattisesti.

KIRJALLINEN YRITYSESITTELY SIVUILLEMME

Yrityksesi saa yhteistyökumppanuuden kautta halutessaan kirjallisen yritysesittelyn nettisivuillemme. Esittely toteutetaan yhdessä suunnitellen. Yritysesittely voidaan toteuttaa myös videoformaatissa tai kuvallisena haastatteluna.

TEEMME ERÄALAN -YRITYKSELLENNE MAINOS/ESITTELYVIDEOT PUOLESTANNE

Toteutamme mielellämme yhdessä suunnitellen mainos/esittelyvideot yrityksellenne.

YHTEISTYÖVIDEON TEKEMINEN

Olemme kiinnostuneet tekemään yhteistyössä videoita samantyylisten toimijoiden kanssa. Yhteistyönä voimme tehdä eräaiheisia videoita, pääasiassa metsästykseen ja kalastukseen liittyviä. Ota yhteyttä sähköpostiin ja kerro ehdotuksesi.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy kysymys, ehdota yhteistyötä tai kerro palautteesi. Ehdota vastineeksi mielestänne sopivaa tarjousta, etua tai muuta maksutapaa. Kerro mitä voisit tarjota meille vastineeksi.

Kaikki yhteydenotot sähköpostiin dflyproduction@gmail.com (Allan Hiltunen). Voit kirjoittaa asiasi helpoiten suoraan allaolevan palautelomakkeen kautta.